overname & vooraankondiging verhuizing *Zaan Textieldruk & Borduren.

Assendelft,  oktober 2017

Beste relatie,

Al 15 jaar voeren wij, Jolanda, Dave, Elly en Edward als eigenaren van Zaan Textieldruk regelmatig druk- en borduurservice uit voor Hazet, een vakgroothandel op gebied van hygiëne en veiligheid. Na diverse gesprekken met Wanda en Marc van ’t Veer (beide directeur en eigenaar Hazet) te hebben gevoerd over de raakvlakken van beide organisaties, zijn wij gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat een samenwerking voor beide partijen en bovenal onze klanten alleen maar voordelen zal opleveren. Zaan Textieldruk en Hazet vullen elkaar aan en versterken elkaar enorm als het op leveren en produceren van Promotioneel textiel, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) gaat.

Met trots willen wij u dan ook informeren dat Zaan Textieldruk & Borduren ( & Promotional Industries) per 1 oktober werd overgenomen door Hazet v.o.f. en wij zijn dan ook medio november verhuist naar Hazet in Zaandam.

 

Per genoemde datum zijn wij, Edward, Elly, Dave en Jolanda, in dienst getreden bij Hazet en de bij u bekende levering van promotie- en bedrijfskleding, textiel & textieldruk en bordurenservice zullen wij als vanouds voortzetten. Ook de naam Zaan Textieldruk & Borduren blijft (als handelsnaam van Hazet), waardoor u exact dezelfde mensen, de vertrouwde service, prijzen en kwaliteit zult aantreffen.

Hazet & Zaan bundelen hun krachten waardoor u “one shop, one stop” voor al uw promotietextiel en persoonlijke beschermingsmiddelen zult ervaren. Onze showroom collectie met de enorme keuze aan textielproducten verhuist natuurlijk mee! U kunt straks in de royaal ingerichte showroom/winkel in Zaandam broeken, jassen, schoenen e.d. passen en als u dat wenst deze ook gelijk meenemen. Wellicht kent u Hazet al als leverancier van hygiëne-artikelen, maar wist u dat zij ook een ruime keuze PBM-artikelen op voorraad heeft? Bovendien kan Hazet, door voornamelijk via eigen transport haar klanten te bedienen, flexibiliteit en service leveren. Hazet maakt deel uit van de Igefa groep, welke zorgt voor een forse inkoop kracht. Voor zowel Zaan als u is door de overname een Win-winsituatie gecreëerd.

Wij willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken er naar uit om de samenwerking vanuit Hazet met u voort te zetten!

Met vriendelijke groet,

Edward Bergevoet & Marc van’t Veer (Hazet)

***

Over Zaan Textieldruk & Borduren

Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan en alle facetten te hebben doorlopen van het bewerken en verkopen van promotie en bedrijfskleding zijn mijn zus en ik samen met onze partners in 1993 Art of Printing Textieldrukkerij gestart.

Een echt familiebedrijf en de naam zegt het al, het in eigen huis drukken en bewerken van textiel is onze specialiteit. Rond 2007 is de naam gewijzigd in Promotional Industries i.v.m. een internationale samenwerking, echter deze samenwerking heeft de crisis jaren niet overleeft waarna we eind 2016 een meer passende handelsnaam naam hebben geïntroduceerd “Zaan Textieldruk & Borduren”.

Wij hebben ondertussen al 30 jaar ervaring in, en liefde voor ons vak. Hier kunt u uw voordeel mee doen dus bel gerust voor vrijblijvend advies.

Eigen werkplaats

Met een eigen zeefdruk textieldrukkerij, borduurinrichting en het in huis plotten en printen van onze digitale transfers kunnen wij u een snelle levertijd, scherpe prijsstelling en toch hoge kwaliteit bieden. Ook voor spoedwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Scherpe prijsstelling

Wij leveren producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De prijsstelling van onze kleding inclusief bewerking is ongekend, zeker als u weet dat u bij ons geheel vrij bent in afname van maat, kleur en model.

Tot slot

Een goede bewerking zoals een opdruk of borduring ontstaat niet alleen door de beste machines en producten. Juist een op de klant toegespitst advies en gedegen vakkennis van zowel product als bewerking zijn van doorslaggevend belang. Schroomt u dan ook niet om ons te bellen voor nader advies, wij zullen u graag helpen!