Zaan Textieldruk & Borduren is verhuisd !

Op 9 november zijn we gestart met de grote verhuizing, kraanwagens, zware heftrucks en veel gesjouw is er aan te pas en we zijn dan ook over 🙂

Per heden zijn wij dan ook te bereiken en te bezoeken op ons nieuwe adres  Pieter Lieftinckweg 30, 1505 HX te Zaandam.

Let op: Wij zitten in het pand bij Hazet, de gevel reklame etc. is nog in de maak, dus gewoon even bij Hazet binnenlopen en alstublieft bij de balie melden dat u voor Zaan Textieldruk * Borduren komt.

 

 

 

 

Belangrijke info: overname & vooraankondiging verhuizing *Zaan Textieldruk & Borduren.

Belangrijke info: overname & vooraankondiging verhuizing *Zaan Textieldruk & Borduren.

* handelsnaam van Promotional Industries vof

Assendelft, 6 oktober2017

 

Beste relatie,

Al 15 jaar voeren wij, Jolanda, Dave, Elly en Edward als eigenaren van Zaan Textieldruk regelmatig druk- en borduurservice uit voor Hazet, een vakgroothandel op gebied van hygiëne en veiligheid. Na diverse gesprekken met Wanda en Marc van ’t Veer (beide directeur en eigenaar Hazet) te hebben gevoerd over de raakvlakken van beide organisaties, zijn wij gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat een samenwerking voor beide partijen en bovenal onze klanten alleen maar voordelen zal opleveren. Zaan Textieldruk en Hazet vullen elkaar aan en versterken elkaar enorm als het op leveren en produceren van Promotioneel textiel, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) gaat.

Met trots willen wij u dan ook informeren dat Zaan Textieldruk & Borduren ( & Promotional Industries) per 1 oktober werd overgenomen door Hazet v.o.f. en aankomende maand zal verhuizen naar Hazet in Zaandam.

 

Per genoemde datum zijn wij, Edward, Elly, Dave en Jolanda, in dienst getreden bij Hazet en de bij u bekende levering van promotie- en bedrijfskleding, textiel & textieldruk en bordurenservice zullen wij als vanouds voortzetten. Ook de naam Zaan Textieldruk & Borduren blijft (als handelsnaam van Hazet), waardoor u exact dezelfde mensen, de vertrouwde service, prijzen en kwaliteit zult aantreffen.

Hazet & Zaan bundelen hun krachten waardoor u “one shop, one stop” voor al uw promotietextiel en persoonlijke beschermingsmiddelen zult ervaren. Onze showroom collectie met de enorme keuze aan textielproducten verhuist natuurlijk mee! U kunt straks in de royaal ingerichte showroom/winkel in Zaandam broeken, jassen, schoenen e.d. passen en als u dat wenst deze ook gelijk meenemen. Wellicht kent u Hazet al als leverancier van hygiëne-artikelen, maar wist u dat zij ook een ruime keuze PBM-artikelen op voorraad heeft? Bovendien kan Hazet, door voornamelijk via eigen transport haar klanten te bedienen, flexibiliteit en service leveren. Hazet maakt deel uit van de Igefa groep, welke zorgt voor een forse inkoop kracht. Voor zowel Zaan als u is door de overname een Win-winsituatie gecreëerd.

Nog wat praktische info:

  • Reeds lopende orders zullen door de “oude vof” van Zaan Textieldruk & Borduren worden afgehandeld en gefactureerd;
  • Vanaf heden zullen nieuwe orders en nog lopende offertes worden omgezet naar Hazet, en onder de naam Hazet worden bevestigd (Let op: bankrekeningnummer veranderd straks, maar dit staat dan duidelijk aangegeven op de factuur);
  • Voor de duidelijkheid: vanaf nu zal Hazet de handelsnaam Zaan Textieldruk & Borduren overnemen. Het bankrekeningnummer, kvk-gegevens e.d. van Hazet zal op de factuur komen te staan. De naam en het logo Zaan Textieldruk & Borduren blijven, dus op het oog verandert er weinig. Verder zal de tekst “Zaan Textieldruk & Borduren is een handelsnaam van Promotional Industries vof” veranderen in “Zaan Textieldruk & Borduren is een handelsnaam van Hazet vof”;
  • Hazet (h/o Zaan Textieldruk & Borduren) neemt eventuele garantie afhandeling van eerdere leveringen waar en zal daarvoor uw 1e aanspreekpunt zijn;
  • Mocht u ons de aankomende tijd in Assendelft willen bezoeken, dan bent u uiteraard van harte welkom! Wel is het zinvol dit vantevoren even telefonisch met ons af te stemmen i.v.m. drukte van de verhuizing;
  • U kunt u ons blijvend op de reguliere telefoonnummers en emailadressen blijven bereiken;
  • Zodra het mogelijk is, zullen wij u op de hoogte stellen van de exacte verhuisdatum.

Wij willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken er naar uit om de samenwerking vanuit Hazet samen met u voort te zetten!

Met vriendelijke groet,

Edward Bergevoet & Marc van’t Veer (Hazet)

Nieuw: versneld offerte aanvragen

Nieuw: versneld offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Vanaf vandaag kunt u door simpel enkele velden in te vullen binnen enkel minuten uw offerte aanvragen.

Offerte’s die u aanvraagt zijn geheel vrijblijvend, dus stuur gerust uw wensen in, het kost u hooguit enkele minuten!

Heeft u speciale wensen en weet u niet goed waar te beginnen? Laat u dan uw gegevens en een terugbel verzoek achter op ons formulier. Wij zullen u terugbellen en vrijblijvend de mogelijkheden tot het uitvoeren van uw wensen met u bespreken.

 

Nieuwe website!

Nieuwe website!

Onze nieuwe website is gelanceerd.

Wij hopen dat u er met veel plezier gebruik van zult maken, mocht u suggesties of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag.

Onder “Collectie” in het menu vindt u de diverse merken en artikelen zoals u gewent bent. Ook is er de nodige uitleg te vinden over de door ons in huis gevoerde technieken. O.a. uitleg over zeefdruk, borduren en transfers.

Tot slot is er een flink stuk voor klantenservice ingeruimd, precies zoals u van ons gewent bent: veel service 🙂

Maar dit is nog niet alles;

Houdt onze site regelmatig in de gaten, er zullen diverse actie’s volgen en nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.  Zo volgt er naast de huidige collectie tool om uw keuze uit de diverse merken en artikelen te maken nog een een online winkel welke u direct online kunt bestellen. Verder komen er links naar gespecialiseerde online winkels. Bijvoorbeeld een site gespecialiseerd op kleding voor de schoonmaakbranche, schilders & stukadoors,  bloemisten, beveiliging et cetera met de bekende service en ons advies zoals u gewent bent. Deze branche’s leveren we nu ook al, maar de site’s worden exact op de wensen en behoefte uit uw branche afgestemd zodat kiezen makkelijker wordt.

Tot slot staat er een Low Budget promotietextiel winkel in de planning. Deze winkel krijgt een beperkte collectie en die zijn alleen online te bestellen, bijvoorbeeld voor eenvoudig T-shirt’s met grappige opdruk voor uw feestje, eenmalige promotie en dergelijke. Snel, betrouwbaar en zeer voordelig.  Deze site’s krijgen een eigen URL pagina en domein, maar u zult ze ook vanaf onze hoofdpagina kunnen benaderen.

Alles om het u gemakkelijker te maken!