Aanlevering digitale bestanden

Algemeen:

Vermeld minimaal naam, organisatienaam, ontwerp omschrijving en ons order of offertenummer indien u bestanden aanlevert.

Onze voorkeur gaat uit naar ontvangst per e-mail naar Jolanda: jolanda@promotional-industries.nl of WeTransfer (v.a. 7 MB). Op media: CD, DVD of USB stick.

Wij werken o.a. met de programma’s:
Adobe Photoshop (altijd meest recente)
Coreldraw X7 (kan illustrator inlezen t/m 2013 versie)

Gebruikt u een nieuwere versie van deze software, sla dan voor de zekerheid op in een oudere versie.

Voor logos en teksten (illustraties) gebruikt u de extensies PDF, EPS, AI en CDR

Teksten dienen altijd omgezet te worden in krommen/contouren! Sluit alstublieft een extra .jpg plaatje of een .pdf bij van het ontwerp!

 

Voor een full colour zoals foto’s gebruikt u de extensies PSD, JPG, EPS of CPT.
De foto’s moeten worden aangeleverd op ware grootte en met een resolutie van 300 dpi.

Let op: Van bestanden welke voor internet bedoeld zijn kunnen wij geen drukwerk voorbereiden, deze zijn van een te lage kwaliteit. Omzetten
geeft extra werk maar kunnen wij meestal verzorgen voor ± € 25,-. Indien aanpassen nodig is ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave.

Word bestanden?

In principe accepteren wij geen Word bestanden, maar soms kunt u een tekst in een enkele kleur in Word aanleveren. Gebruik in dit geval een standaard lettertype als Arial. Word geeft een onzekere overdracht, het is daarom van belang dat u bij Word ook een fax, .jpg of anders een .pdf afdruk stuurt om het resultaat te vergelijken.

Borduren:

Hiervoor kunt u eventueel volstaan met een extensie zoals .jpg, tif, of .bmp uit elk willekeurig programma, ook een internet bestandje. Indien u echter wenst dat wij het ontwerp aanpassen zijn de aanlevereisen als die genoemd onder “Algemeen”.

Meerkosten:

Indien u goed aanlevert maar er moet nog wat tekst e.d. bij dan zijn de eerste 10 minuten per film/kleur in de startkosten inbegrepen, meestal is dit voldoende. Moet er meer werk worden verricht dan kost dit studiowerk bij ons slechts € 39,- per uur. U krijgt vooraf een opgaaf.

Nieuwe huisstijl, logo ontwerpen?

Start u een nieuw bedrijf op, of wilt u wellicht uw huisstijl eens laten opfrissen. Dan verwijzen wij u graag naar Studio van den Berg. Rob zal u graag adviseren en een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Originelen:

Zorg dat u een origineel achterhoudt. Op uw verzoek sturen wij de drager terug, echter wij kunnen niet instaan voor zoekraken of beschadigen van originelen. Bij zoekraken of beschadigen zullen wij niet meer vervangen of vergoeden dan de drager zelf (zoals de CD of DVD schijf).

Tot slot:

Neemt u alstublieft onze algemene leveringsvoorwaarden inzake ontwerpen en artwork goed door (in het bijzonder artikel 15 en 16).