Aanlevering digitale bestanden

Algemeen:

Vermeld minimaal naam, organisatienaam, ontwerp omschrijving en ons order of offertenummer indien u bestanden aanlevert.

Onze voorkeur gaat uit naar ontvangst per e-mail naar bedrijfskleding@hazet.igefa.nl of WeTransfer.

Wij werken o.a. met de programma’s:
Adobe Photoshop (altijd meest recente)
Coreldraw X7 (kan illustrator inlezen t/m 2013 versie)

Gebruikt u een nieuwere versie van deze software, sla dan voor de zekerheid op in een oudere versie.

Voor logos en teksten (illustraties) gebruikt u de extensies PDF, EPS, AI en CDR

Teksten dienen altijd omgezet te worden in krommen/contouren! Sluit alstublieft een extra .jpg plaatje of een .pdf bij van het ontwerp!

Voor een full colour zoals foto’s gebruikt u de extensies PSD, JPG, EPS of CPT.
De foto’s moeten worden aangeleverd op ware grootte en met een resolutie van 300 dpi.

Let op: Van bestanden welke voor internet bedoeld zijn kunnen wij geen drukwerk voorbereiden, deze zijn van een te lage kwaliteit. Omzetten
geeft extra werk maar kunnen wij meestal verzorgen voor ± € 25,-. Indien aanpassen nodig is ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave.

Word bestanden?

In principe accepteren wij geen Word bestanden, maar soms kunt u een tekst in een enkele kleur in Word aanleveren. Gebruik in dit geval een standaard lettertype als Arial. Word geeft een onzekere overdracht, het is daarom van belang dat u bij Word ook een fax, .jpg of anders een .pdf afdruk stuurt om het resultaat te vergelijken.

Borduren:

Hiervoor kunt u eventueel volstaan met een extensie zoals .jpg, tif, of .bmp uit elk willekeurig programma, ook een internet bestandje. Indien u echter wenst dat wij het ontwerp aanpassen zijn de aanlevereisen als die genoemd onder “Algemeen”.

Meerkosten:

Indien u goed aanlevert maar er moet nog wat tekst e.d. bij dan zijn de eerste 10 minuten per film/kleur in de startkosten inbegrepen, meestal is dit voldoende. Moet er meer werk worden verricht dan kost dit studiowerk bij ons slechts € 45 per uur. U krijgt vooraf een offerte.